Herfst blog van uw brillenmaker

Zo! Dat was heerlijke, zonnige, zwoele zomer!
Tijd om je klaar te maken voor een stoere herfst!

Gek genoeg verheug ik me op het komende najaar: ik hou van de wilde wolkenpartijen, storm, regen, maar ook de bomen die zo uitbundig van kleur veranderen, het spectaculaire avondrood.

En: de nieuwe modetrends, ook in de najaarscollecties van onze mooie brillenmerken RoundTen, Matsuda, Ørgreen, Dita en niet te vergeten onze eigen bckspace|: warme tinten en prachtige materialen.

Het herfstseizoen luiden we graag in met goed nieuws: wezenlijke verbeteringen en dus fijnere brillenglazen en nog meer comfort als je contactlenzen draagt.

Namens het hele team wens ik je een prachtig najaar!

handtekening wilfried

Trouwens, de zonnebril die Mel en Ermée dragen op de foto heet Margot uit onze eigen bckspace| autumn’18 collectie.

Geïnteresseerd?

Koop de Margo online met €50,- korting! Klik hier!

bckspace|eyecare – Vierkante ogen?!

De manier waarop wij allemaal kijken, is veranderd: vele van ons kijken 8 tot 10 uur per dag op beeldschermen1! Onze ogen zijn niet gemaakt voor beeldschermen, maar de nieuwe Hoya Sync III brillenglazen wel. Kies voor ontspannen kijken en probeer de ...

Oversight, Insight and New Discoveries

Read Lynn Stewart's Column Belief systems can be changed in Nano seconds. All it takes is a spark of revelation and a new way of seeing. I had such a moment upon my return to Amsterdam. While in Bangkok, my favorite eye glasses broke. With no tim...