Joost Karelse

Fijne, leuke en mooie winkel, met een unieke collectie brillen. Veel exclusieve merken en collector items. Zeer vakkundige opticien met veel liefde voor het vak.Geen brillen stunter, maar een zaak voor liefhebbers van mooie,aparte,bijzondere modieuze brillen. De winkel zit in een leuk straatje met nog veel meer leuke winkels.

Arianne van Wijk

Super blij met mijn multifocale bril! Zeer professioneel geadviseerd,
een gezellige sfeer in een mooie winkel.

Marit Weg

De zeer persoonlijke benadering, gecombineerd met een flinke dosis deskundigheid en een geweldige collectie brillen maakt dat ik hier graag blijf terugkomen! Vandaag mocht ik mijn prachtig nieuwe zonnebril ophalen met degradee glazen op sterkte, zo mooi! Ga hier zeker eenskijken zou ik zeggen.

Karma Brothers

Klant vanaf het begin, supermooie collectie, fantastische service en Wilfried is ook nog optometrist, dat is even een klasse beter dan een opticien: niet alleen wat er op je neus staat maar ook hoe je ogen het best bediend zijn weet hij als geen ander. En zijn gouden tip UV coating als schermbescherming, daar heb ik de hele dag plezier van. For the english sprakers in short: great collection, superfriendly service and owner Wilfried is a fully qualified optometrist, which is rare in the world of fashionable eyewear… highly recommended.

Leo de Lange

Geweldige winkel, met prachtige unieke collectie!
Wilfried en zijn personeel weten waar ze het over hebben en letten op ieder detail.
Zeer zeker een aanrader!

Herman

Zijn spontaan binnen gelopen bij het zien van de Matsuda zonnebrillen, en hebben er uiteindelijk 2 aangeschaft na ontzettend fijn geholpen te zijn. Voor ons geen andere optiek dan Bckspace, prachtige collectie, fijne bediening en passie voor brillen/monturen. TOP!!!