Nieuw Merk: Laurence D’Ari

Laurence Bourguignon is een echte Antwerpse met een ware passie voor zonnebrillen. Vanuit een eigen uitgebreide collectie, kon ze de verleiding niet weerstaan zelf brillen te gaan ontwerpen en daar is deze collectie het resultaat van. De collectie is geïnspireerd op de vintage modellen, maar met mooie moderne materialen.

Laurence zegt dat de collectie een ode aan haar vader is, die in alles wat hij deed gepassioneerd en creatief was.

Zonnebrillen kunnen een outfit maken, de juiste zonnebril voor de juiste persoon kunnen een outfit direct de perfect uplift geven. Als Laurence brillen ontwerpt doet ze dit niet voor een bepaalde doelgroep of volgt ze geen bepaalde trend. De brillen zijn een expressie van wie ze is en waar ze voor staat. Ze hoopt dan ook dat de brillen gekocht wordt door vrouwen met zelfvertrouwen, een eigenheid en die zichzelf durven te uiten. Stijl heeft niks te maken met leeftijd, iedereen kan een stylish statement maken, je hoeft er alleen maar in te geloven!

Onze favoriete modellen zijn toch wel de “Fearless” en “Devoted” die met een ketting komen die je heel makkelijk van en aan de zonnebril kan hangen.

Afbeeldingsresultaat voor laurence d'ari Afbeeldingsresultaat voor laurence d'ari

Channel Your Inner Princess

Zondag vindt hét huwelijk van het jaar plaats en we kunnen nu al niet wachten om al die heerlijke tuttige Engelse tradities gecombineerd met een echte Amerikaanse beauty te aanschouwen. Omdat stiekem iedereen wel met Prins Harry had willen trouwen, ...

Sunday Social @ W Amsterdam

Afgelopen zondag, 20 mei, vond Sunday Social plaats in het W Hotel in Amsterdam. Elke maand werkt het evenement samen met designers, fotografen, artiesten en muziekanten op zo een perfecte sfeer te creëren om te dansen en te socializen op het dak va...