BCKSPACE EYEWEAR

Elke bril is persoonlijk en elk gezicht uniek. Bckspace gelooft als merk er in dat de vorm en prestatie verbeterd kunnen worden aan de hand van de drager van de bril. Dit is waarom we zijn gestart met het ontwerpen van onze eigen monturen: de vorm, het materiaal en de details.

Onze belangrijkste toevoeging is er één die we altijd al miste bij goede brillen: een dikker uiteinde aan de pootjes, net achter de oren. Door deze subtiele toevoeging voelt de bril veel comfortabeler aan en sluit de bril veel beter aan op de vorm van het hoofd, waardoor deze beter past dan de reguliere modellen. Op een warme zomerse dag zullen deze brillen niet van je gezicht afglijden en je vrienden zullen jou met deze bril niet elke tien minuten je bril terug op je hoofd duwen.

Los van dit alles is elk montuur van Bckspace opgebouwd uit lagen bio-acetate in natuurlijke kleuren. De monturen zijn allen gepolijst en voelen daarom zijdezacht aan. Wilfried en zijn team kiezen persoonlijke de ruwe grondstoffen uit om deze vervolgens in de Duitse fabriek te laten produceren. Elk montuur wordt nauwkeurig gevolgd en gecontroleerd om zo fouten en tekortkomingen te voorkomen.

Alle details zijn zorgvuldig uitgewerkt en de bril wordt afgemaakt met de hoogste kwaliteit glazen geproduceerd door Zeiss. Wanneer je eenmaal kennis gemaakt hebt met deze glazen, zal je niet meer anders willen. Met de brillen van Bckspace beloven we de beste pasvorm; stabiel en comfortabel op warme dagen, ijskoude dagen en tijdens het sporten. Je zal geen bril meer dragen, alleen nog maar de bril missen wanneer je hem niet draagt.

BCKSPACE COLLECTIE BEKIJKEN