BCKSPACE EYEWEAR

Elke bril is persoonlijk en elk gezicht is uniek. Bckspace gelooft er als merk in dat vorm en prestatie verbeterd kunnen worden door het dragen van een perfect passende bril. Dit is waarom we zijn gestart met het ontwerpen van onze eigen monturen die helemaal gepersonaliseerd kunnen worden: de vorm, het materiaal en de details. Laat je naam graveren, of zelfs je telefoonnummer als het kwijtraken van  brillen een niet onbekend scenario voor je is…!

Onze belangrijkste toevoeging is er één die we altijd al miste bij goede brillen: een dikker uiteinde aan de pootjes, net achter de oren. Door deze subtiele toevoeging voelt de bril veel comfortabeler aan en sluit de bril veel beter aan op de vorm van het hoofd, waardoor deze beter past dan de reguliere modellen. Op een warme zomerse dag zullen deze brillen niet van je gezicht afglijden en je vrienden zullen jou niet elke tien minuten je bril terug op je hoofd zien duwen.

Los hiervan is elk montuur van Bckspace opgebouwd uit lagen bio-acetate in natuurlijke kleuren. De monturen zijn allen gepolijst en voelen daarom zijdezacht aan. Wilfried en zijn team kiezen persoonlijk de ruwe grondstoffen uit om deze vervolgens in de Duitse fabriek te laten produceren. Elk montuur wordt nauwkeurig gevolgd en gecontroleerd om zo fouten en tekortkomingen te voorkomen.

Alle details zijn zorgvuldig uitgewerkt en de bril wordt afgemaakt met de hoogste kwaliteit glazen geproduceerd door Zeiss. Wanneer je eenmaal kennis gemaakt hebt met deze glazen, zul je niet meer anders willen. Met de brillen van Bckspace beloven we de beste pasvorm; stabiel en comfortabel op bloedhete dagen, ijskoude dagen en alles daartussen in. Eveneens tijdens het sporten.

Je zult niet meer voelen dat je een bril draagt, je zult het alleen nog maar missen wanneer je hem niet draagt.

    BCKSPACE COLLECTIE BEKIJKEN