MATSUDA EYEWEAR

Matsuda: made in Japan, titanium, met de hand gegraveerd, lichtgewicht, geweldige pasvorm! Welbeschouwd geldt dit voor veel van onze merken. So what’s new..?

En toch zijn we blij dat we nu de creaties van modeontwerper Mitsuhiro Matsuda in onze winkel hebben. Pure luxe, maar beter nog een “work of art”, vooral door de manier waarop de ingetogen details en het extravagante uiterlijk gecombineerd worden in elk model.

Matsuda bestaat al sinds 1967. Het merk verwierf in 1991 bekendheid toen actrice Linda Hamilton in de scifi movie Terminator 2 figureerde met de T2, nu beter bekend als de Sarah Connor Sunglasses. Dat was toen maar ook nu nog is het merk zeer gewild bij celebs waaronder Jamie Foxx en Robert Iron Man Downey.

Matsuda’s zijn schaars. Kijk hier eens en dan snap je waarom. Het tempo waarin de brillen, met de hand!, gemaakt worden is zeer laag. De prijs is er naar, maar het resultaat ook: herkenbaar van een afstandje, fascinerend als je ze van dichtbij bekijkt, een verademing als je er een draagt. Elke bezitter zal dat beamen.

Heb je er nog geen? Probeer dan in ieder geval even een exemplaar als je in onze winkel bent.

PS. Herken je Sarah Connor nog? De totaal afgetrainde moeder die de wapens opnam tegen de vloeibare metalen moordmachine uit de ruimte? Ze is nu opnieuw te bewonderen in 3D. De remake van Terminator 2 krijgt een goeie pers, dus als je van het genre houdt moet je zeker gaan kijken!

300.00