Herfst blog van uw brillenmaker

Zo! Dat was ondanks de corona gebeurtenissen een heerlijke, zwoele zomer!
Tijd om je klaar te maken voor een stoere herfst!

Gek genoeg verheug ik me op het komende najaar: ik hou van de wilde wolkenpartijen, storm, regen, maar ook de bomen die zo uitbundig van kleur veranderen, het spectaculaire avondrood.

Ook heerlijk om de nieuwe modetrends in de najaarscollecties te zien! van onze mooie brillenmerken Dick Moby, RoundTen, Matsuda, Dita, Salle Privée, Laurence d’Ari, AM Eyewear en natuurlijk niet te vergeten onze eigen bckspace|  hebben we warme tinten en prachtige luxe materialen(!) de bckspace|collectie wordt steeds uitgebreider, en de maatwerk oplossingen worden meer en meer! langere veren (pootjes), je eigen naam of telefoon-nummer laten graveren? een mat in plaats van glimmend frame? alles kan! kom langs en laat je informeren.

Het herfstseizoen luiden we graag in met goed nieuws: De 50% korting op uw 2e paar glazen blijft het hele jaar geldig
Ook heeft de glasslijperij niet stil gezeten; er zijn wezenlijke verbeteringen in (anti bacterieel – coating en in multifocale oplossingen). En als klapper op de vuurpijl heeft Menicon onze flatpack – lenzen leverancier twee volledige nieuwe daglenzen van AKI op de markt gebracht; 1 met Cylinders én 1 met Multifocale oplossing!

Namens het hele team wens ik je een prachtig najaar!

Trouwens, de zonnebril die Mel en Ermée dragen op de foto heet Margot uit onze eigen bckspace| autumn collectie.

Geïnteresseerd?

Koop de Margo online met €50,- korting! Klik hier!