2022 start goed met het nieuwe seizoen van “Wie is de Mol?”

Een van de kandidaten en tevens vriend van bckspace|eyewear, Arno Kantelberg, verruilt het druilerige stadsleven voor de zonnige stranden van Albanië. Dit doet de zogeheten “Stijlpastoor des Vaderlands” zonder in te leveren op gevoel voor mode en stijl.

Bij Bckspace weten wij u precies te vertellen welke brillen er door Arno worden gedragen in dit avontuurlijke spelprogramma en hoe u deze met korting weet te bemachtigen.

 
 

NU TIJDELIJK 20% KORTING OP DE LEESBRIL ALF EN ZONNEBRIL COLLECTIE Salle Privee

Om het nieuwe jaar, een nieuw seizoen én onze samenwerking met
Arno Kantelberg te vieren zetten we u in het zonnetje
.

Bij de aankoop van een leesbril van Lunettes Alf of een zonnebril
van Salle Privée krijgt u 20% korting.

Als extraatje krijgen de eerste 10 kopers van een Salle Privée bril er ook nog eens het boek van Arno Kantelberg, “Man op z’n Allerbest” (t.w.v. €25) er gesigneerd en gratis bij!

Al 22 jaar is “Wie is de Mol?” een succesnummer. Voor het tv-programma reizen bekende Nederlanders meestal de halve wereld rond om in een ver, vreemd land spannende opdrachten uit te voeren. Dit terwijl ze gesaboteerd worden door één gluiperd: De Mol. Vanwege de corona-crisis speelt WIDM nu al voor het derde jaar op rij iets dichter bij huis.

Leesbril - Alf h19.03.008 49

De leesbril van Lunettes Alf heeft een transparant montuur van Japans acetaat en is handgemaakt door ambachtslieden in Normandië, Frankrijk. De designs zijn sober en minimalistisch, maar zijn allemaal voorzien van een verrassend extraatjes.

GEBRUIK 20% KORTING LEESBRIL ALF

COLLECTIE Salle Privée

Salle Privee is een merk dat focust op een “effortless” luxury lifestyle. De zonnebril heeft een transparant montuur van acetaat met lichtbruine lenzen met een verloop erin. Ze bieden 100% bescherming tegen UV stralen en is handgemaakt in Italië.

GEBRUIK 20% OP COLLECTIE SALLE PRIVÉe