Hello Miru. Bye bye blisterpack.

Miru Menicon Daglens

Hier is Miru: de vrolijke contactlens uit Japan. De gerenommeerde Japanse fabrikant Menicon tilt het gebruik van daglenzen naar nieuwe hoogte. Dit dankzij de onwaarschijnlijke hoeveelheid aandacht voor detail bij de ontwikkeling van Miru (Japans voor “zien”). Aan alles is gedacht om het gebruik van daglenzen zo gemakkelijk mogelijk te maken en meer. Kies Miru en je hebt dan de hoogste kwaliteit lenzen die je op dit moment kunt krijgen. ze zijn superdun met smooth edges: zachte randjes zodat je niets voelt bij het knipperen met je ogen. Ze zijn  gemaakt van materiaal dat onmiddellijk een verbinding aangaat met water. Zo zorgen ze de hele dag voor voldoende bevochtiging: dus geen last hebt van uitdroging. Uiteraard!

Supercompact

Wat wij verder helemaal OK vinden is dat de verpakking minimaal én milieuvriendelijk is. Super compact, dus niet meer van die grote dozen bij je spiegel. De vrolijk ogende flatpacks zijn ultradun (minder dan 1 millimeter) dus bewaar gerust een setje bij je betaalkaart voor het geval je onverwacht ergens blijft overnachten.

Wij hebben ze in alle sterktes. Er zijn overigens ook maandlenzen verkrijgbaar van Miru. Was je al een tijdje niet meer op controle geweest? Wij raden je aan om minimaal iedere 6 maanden langs te komen voor een service beurtje. Klik dus hier om een afspraak te maken. Wij geven je graag een proefsetje mee.