Zorg goed voor je ogen

Je hebt maar één paar ogen, en dat die zo lang mogelijk gezond de wereld inkijken, is ontzettend belangrijk. Natuurlijk helpen wij je daarbij. Het ambacht optiek gaat ons namelijk aan het hart, en in ons streven naar perfectie past dat onze mensen professioneel zijn opgeleid om jou de allerbeste oogzorg te bieden. Voortdurende training, weten wat we adviseren, werken met de meest hoogwaardige apparatuur en een luisterend oor voor de wensen van onze klanten, dat verzekert je van het beste.

Staan we in de voorhoede? Eigenlijk wel. Want kwaliteit zoekt een positie vooraan. Bezoek onze specialisten en je ervaart snel wat optimale, veilige en moderne oogzorg betekent. Want ook al schreeuwen wij minder hard, we hebben des te meer te vertellen.

Moeite doen voor iets bijzonders. Wij kiezen er bewust voor om ons als zelfstandig specialist te profileren. Zodat wij je kunnen voorzien van onafhandelijk advies en een uniek assortiment. Onze collectiemonturen is daardoo onderscheidend en weer aangepast aan het nieuwe seizoen. We hebben de afgelopen maanden namelijk benut om de leukste trends te spotten, en onze inkopen te doen op de beroemde modebeurzen door heel Europa. Ook dit voordeel is voor jou!

Nieuwsgierig? Wij zien uit naar jouw komst

Maak hier een afspraak in onze online agenda

+
Uitverkocht
1.495,00

Matsuda

Matsuda M3023

595,00