Daily Paper x Komono zonnebrilcollectie

Daily Paper x Komono at bckspace|eyewear

Juist NU lanceert het Amsterdamse streetwear label Daily Paper een bijzondere samenwerking met Belgisch brillenmerk Komono, waarmee je het aankomende lente in stijl trotseert. De labels lanceren hun eerste samenwerking ooit in de vorm van een unisex zonnebrilcollectie, die is geïnspireerd op het kenmerkende moderne design met Afrikaanse cultuur-invloeden van Daily Paper en Komono’s expertise in innovatieve brillenontwerpen. De nieuwe collectie wordt bovendien gelanceerd middels een bijzondere campagne.

Wij hebben deze bijzondere limited serie voor jou weten te bemachtigen!

De nieuwe unisex-brillen hebben een moderne doch tijdloze stijl en zijn verkrijgbaar in het zwart, een rode tint genaamd and Racing Red en een lichtbruine kleur die de titel Tortoise kreeg. De zonnebrillen zijn ontworpen in de vorm van een rechthoekig montuur in combinatie met ovale brilglazen. Opvallende details zijn de brede en geometrische brillenpootjes waarop een zilverkleurig Daily Paper-logo te zien is. Naast een opvallende look bieden de brillen tevens 100% UV-bescherming doormiddel van gepolariseerde glazen.v

Om de release van de brillensamenwerking te vieren, werd een bijzondere campagne geschoten door fotograaf Ottilie Landmark waar de ontwerpen op een futuristische manier in beeld zijn gebracht. Modellen Ottawa Kwami en Akon Changkou tonen de ontwerpen op kleurrijke en donkere beelden, waarin het moderne silhouet van de bril goed tot uiting komt. ‘De visuals belichamen verfijning en moderne flair met een gedurfde twist,’ zo stellen de merken in een persbericht.

bron: glamour