weareannu nu bij bckspace | eyewear

De plant-based brillen van het Duitse merk weareannu zijn vanaf nu ook bij Bckspace te koop. Wij zijn het eerste verkoop punt in Amsterdam en daar zijn we trots op. De brillen van weareannu zijn 3D geprint en gemaakt van een plant-based nylon genaamd  PA11.

PA11 wordt gemaakt van Castor bonen die in India groeien en later in Frankrijk omgevormd worden tot een plantaardige olie. Het productie proces verbruikt het maar liefst 47% minder koolstof en recyclet daarbij ook een deel van het bijkomende productie afval. Weareannu produceert slechts wat nodig is en draagt daarmee bij aan duurzaamheid. Daarnaast zijn de brillen die ze ontwikkelen ook nog eens comfortabel, licht  en ontworpen om lang mee te gaan.

Weareannu biedt naast een ruime keuze uit verschillende monturen en kleuren ook de mogelijkheid om de bril zo af te stellen als prettig is voor de drager. Neuspad komen in verschillende diktes en de pootjes in verschillende lengtes. Voor ieder uniek mens een unieke passende bril die af te stellen is naar wens. Met speciale apparatuur monteren wij de brillenpootjes op de bril die in de kleuren zwart, brons goud en onbewerkt titanium bestaan.

Draag bij aan een milieuvriendelijke toekomst met jou duurzame Annu.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.