Zit jij ook de hele dag in je onderbroek achter je beeldscherm?

Musea dicht, Dierentuin gesloten, geen fijne koffietentjes meer om af te spreken.. de pandemie zet de boel in Nederland weer aardig op stelten. Daarnaast worden de dagen steeds een beetje korter en de winter maakt haar intocht.

En dan hebben we het nog niet eens over de velen mensen die we nu even niet meer kunnen ontmoeten; Borrels, feestjes, meetings, sollicitaties, het vindt allemaal online plaats.
Kocht je eerder een nieuwe pak, jurk of paar schoenen voor een avondje uit of dat belangrijke interview, moet je het nu hebben van een ander lippenstiftje of, ja wel, een goede nieuwe bril.

Hier bij Bckspace zijn we dus blij dat we je nog steeds veilig van dienst kunnen zijn.
Zo bedank je je collega’s straks online voor de complimenten over je nieuwe frisse look, terwijl je in je boxershort prima weet dat je vandaag geen broek meer zal aantrekken.

Er is in onze winkel genoeg ruimte om de richtlijnen van het RIVM aan te houden en het online afspraken systeem zorgt dat het nooit onverhoopt te druk is.

Stap tussen de té bekende muren van je huis uit en kom een kopje koffie bij ons drinken terwijl we je voorzien van stijl advies of jou je nieuwe bril overhandigen!

(Misschien dan wel even een broek aantrekken… haha)

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.